Rillette van 100% wild Frans zwijn.
Onze wildzwijn rillette met whisky en zwarte peper is gemaakt van 75% Frans everzwijnvlees.
Hoewel het het vetste wildvlees is, is het toch 5 keer minder vet dan traditioneel varkensvlees met een vergelijkbare smaak.
Gerijpt in eiken vaten voegt de whisky een houtachtige toets toe aan dit product. Zwarte peper, geoogst wanneer het rijp is, voegt een heel speciale smaak toe die deze rillette een houtachtige, fruitige smaak geeft. Tot slot voegen we Frans eendenvet toe om onze rillette zachtheid en karakter te geven.
Wilde zwijnen leven in onze Franse bossen zonder de invloed van de mens op hun dieet. Als omnivoor voeden everzwijnen zich voornamelijk met planten (knollen, eikels, granen, enz.) maar ook met paddenstoelen en kleine dieren.
Hoe eet ik mijn VENANDI Wild Zwijn Rillette met Whisky en Zwarte Peper?
Je kunt de klassieker aanhouden met een goed stuk toast, wat altijd een perfecte begeleiding is bij rillettes (roggebrood bijvoorbeeld). Je kunt het ook gebruiken in recepten zoals een vulling, een herderstaart of een sandwich... Aarzel niet om te variëren!