15-16-17
MAART 2026

RODE ETIKET VISZUIVER

09/01/2024

Onze vissoep is in 1964 gemaakt door Serge Perard, de oprichter van Maison Perard.

dit recept dat 5 vissoorten combineert (40%) is subtiel gekruid met saffraanpistel van de 1e categorie.

de kwaliteit van deze soep maakte het mogelijk om het Label Rouge te verkrijgen. Maison Perard was de eerste conservenfabriek die dit label voor een vissoep kreeg.

Onze visvoorraad komt rechtstreeks uit de haven van Boulogne-sur-mer. Wij geven de voorkeur aan frisheid en kwaliteit, maar ook aan nabijheid met onze vispartners.

Vissoep moet worden verwarmd om het heet te smaken, zonder dat het kookt!

We raden je aan om het te begeleiden met onze ROUILLE saus, gekookt zonder conserveringsmiddelen, maar ook met onze natuurlijke of knoflookgebakken croutons.

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt. Meer info over cookies.