Bekroond tot 'Best New Product Europe' door de Specialty Coffee Association en winnaar van meerdere internationale medailles en awards in chocolade-competities.
Een assortiment drinking chocolates van barista-kwaliteit. Gemalen origine-chocolade voor een moeiteloze hot chocolate bereiding van de hoogste kwaliteit, zowel achter de bar als thuis.
Wat we baristakwaliteit noemen
Ontwikkeld met baristas om eindelijk een hot chocolate te kunnen serveren die aansluit bij hun wensen.
01. gemalen chocolade, waardoor één van de traagste bar-serves (bij gebruik van callets/drops), ongelooflijk snel en consistent wordt, zonder het overhitten van de (plant-based) melk of het roeren voor een homogeen resultaat
02. verschillende smaken en intensiteiten, met een moeiteloze stoompijp-serve. Onmiddellijk te bereiden door het hele team en zonder dat chocolade in de kannetjes blijft kleven
03. topkwaliteit origines en het absolute minimum aan ingrediënten, met enkel ongeraffineerde rietsuiker, zonder poeders, additieven of gerommel. Met cacaobonen als eerste ingredient, altijd. Waardoor deze perfect aansluiten bij specialty koffie kwaliteit.
Gecreëerd voor de hospitality industry en thuisgebruiker op zoek naar een kwalitatieve hot chocolate.