15-16-17
MAART 2026

.

Black Garlic Salt Rub

Winnaar Gouden Tavola Fine Foods Delicatessen 

BLACK GARLIC SALT RUB 

Een ware smaaksensatie, samengesteld uit zeezout, gefermenteerde knoflook, citroenschilpoeder, knoflook en ui-vlokken.

Deze mix voegt niet alleen een unieke umami-smaak toe aan je gerechten, maar biedt ook een snelle en gemakkelijke vervanging voor gehakte ui en knoflook. Meng het met wat olijfolie en je hebt een geweldige rub voor al je favoriete gerechten!

Waarom Funky Ouma? Innovatieve Verpakking / handig voor onderweg / compacte formaat maakt ze ideaal voor zowel tafelgebruik thuis als in brasserieën en restaurants / niet alleen een functioneel product maar ook 100% recycleerbaar.

Info: Funky Ouma / Ali-Import | Deinze - stand 609B
T : +32 (0)477 289 700 – funky-ouma.be

.

TEA VINEGAR

1e nominatie Gouden Tavola Fine Foods Delicatessen 

TEA VINEGAR 

Suikervrije, alcoholvrije en smaakvolle drank die je als shot puur kan drinken in de ochtend en voor elke maaltijd, maar ook een geweldige vervanger van ongezonde frisdranken.

Meng 1 deel tea vinegar met 4 delen water, voeg ijs toe en je hebt een overheerlijke mocktail, begeleider van maaltijden en met toevoegen van wat munt en citroengras een geweldige ice tea.

Roger Van Dame gebruikt het als geheim ingrediënt in desserts om een gebalanceerde zoet zuur ervaring te brengen.

Info: Atelier Roger & ꓭBody – Schilde / stand 690H
T : +32 (0)485 03 74 22 – teavinegar.eu

.

Wagyu Beef & Angus Beef Grand Cru

2e nominatie Gouden Tavola Fine Foods Delicatessen 

ANGUS BEEF GRAND CRU & WAGYU BEEF GRAND CRU by GANDA

Less is more - gemaakt met 1 ingrediënt: minimum aan Camargue zeezout

Zonder bewaarmiddelen, volledig clean label. Komt in natuurvorm uit de droogkamers zonder bijkomende bewerkingen. niet gevormd of gespoten - dry curing behandeling

Angus runderen zijn oorspronkelijk afkomstig uit Schotland en zijn door toenmalige pioniers meegenomen naar het Wilde Westen. Vandaag worden ze op verschillende continenten gekweekt. Dit vlees (afkomstig van Amerika) van de met graan gevoede Angus runderen onderscheidt zich door zijn marmering en een fijne, volle smaak.

Wagyu is van oorsprong een Japans runderras, bekend om zijn exclusieve en smaakvolle vlees. ‘Wa’ is een oude verwijzing naar Japan en ‘gyu’ betekent rundvlees. Het ras werd rond de 2e eeuw door geprivilegieerde grondbezitters ingevoerd uit het Aziatische vasteland. Door eeuwenlange selectie op spierkracht en uithoudingsvermogen zijn een groot aantal foklijnen ontstaan. Het vlees van Wagyu runderen is sterk vetdooraderd of ‘gemarbreerd’. Door het eten van gras en graanrijke voeding krijgen ze hun typische smaak.

Producten voor high end gastronomie

Info: Ganda Fine Foods – Destelbergen / stand 610
T : +32 (0)470 62 19 87 - ganda.be

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt. Meer info over cookies.