Het speculooskoekje diende als inspiratiebron voor onze nieuwe speculoos moelleux.
Het begint allemaal met de juiste combinatie van goed gekozen ingrediënten. Maar het is in onze oven waar de echte magie gebeurt. Want vakmanschap, daar draait het om. De vakkundig gecontroleerde karamellisatie tijden het bakproces zorgt voor de typische smaak en de toevoeging van een vleugje kaneel geeft de lavacake een zoete aromatische geur en smaak.
De speculoosmoelleux is de perfecte mix van de verfijnde, licht crunchy buitenkant van de
cake en de verrukkelijke romigheid van speculoospasta aan de binnenkant. De lopende kern geeft de moelleux die herkenbare heerlijke speculoossmaak waar we allemaal van houden. Deze kant-en-klare diepvriesmoelleux is voor de foodprofessional een slimme manier om efficïent te werken. Voor het beste resultaat raden we aan om het product niet te ontdooien. Gewoon het cupje verwijderen en gedurende 12 minuten verwarmen in een traditionele oven (200°C).
Laat je verrassen door de onweerstaanbare lekker smaak. Hiermee breng je echt iets unieks en op en top Belgische op het dessertbord.