15-16-17
MAART 2026

Voorjaarscongres FSA: TRENDS in Food & Foodservice

Tijdens het Voorjaarscongres zoekt FSA de kruisbestuiving op tussen de wereld van foodservice en die van de speciaalzaak.
Hebben beiden nog toekomst?  Kunnen ze elkaar versterken?  En hoe? 

  • Ondernemerschap in foodservice - Waar zitten de parels? 
  • Private label versus A merk - Strijd in retail, maar wat in foodservice?  
  • Kruisbestuiving tussen foodservice en de speciaalzaak - Hoe krijg je synergie?
  • Plantaardig 2.0 - Gaat de transitie door in foodservice?
  • ...

Experts, ondernemers, toeleveranciers en specialisten komen op het podium om u te inspireren. Gastsprekers zijn o.a.

  • Geert Ally (Meat & More / Buurtslagers)
  • Piet Sanders (What's Cooking?)
  • Koen Beeckman (Franky Fresh Food)
  • Filip Fontaine (VLAM)
  • Jean Vandemoortele (JeanBon)
  • David De Wit (FrieslandCampina)
  • ....    

Het voorjaarscongres is net als het Nationaal Foodservice Congres van FSA bijzonder populair.  De plaatsen zijn bijzonder gegeerd.  Zorg dat u op tijd uw plaats reserveert.

Datum en plaats

dinsdag 19 maart '24 van 8.30 tot 13.30u
zaal XXL (Kortrijk Xpo Meeting Center) 
opgelet: max. 500 deelnemers

Tickets

  • leden: tickets voor bedrijven die lid zijn van het kennisnetwerk van FSA zijn inbegrepen in het lidmaatschap
  • niet-leden: 795 euro per persoon (ex BTW en kosten)

KOOP NU UW TICKET voor het Voorjaarscongres via de website van FSA

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt. Meer info over cookies.