15-16-17
MAART 2026

SupeR roomijs van rode biet en Chlorella

23/01/2024

In retail verpakking van 500 ml

Roomijs met rode biet

Deze roomijs met rode biet is bereid met o.a. volle lokale hoevemelk, ongeraffineerde suiker, geklaarde boter, eigeel,… kortom met SupeR. ingrediënten, waardoor we een volle smaak bekomen dat tevens ook licht verteerbaar is. Daarbij hebben we er rode biet aan toegevoegd voor een extra gezondheidseffect. Rode biet bevat bijna alle mineralen en vitamines die ons menselijk lichaam nodig heeft. Rode bieten geven je meer energie omdat ze de bloedvaten verwijden waardoor er meer bloed naar je hersenen en je spieren stroomt. Rode biet is ook gunstig  om je lichaam te ontgiften  en dus goed om je lever gezond te houden. Rode bieten helpen om rode bloedcellen te produceren, verlaagt je bloeddruk,… rode biet geeft je een positieve ‘beat in je leven’ J.

Dit roomijs met rode biet is ontwikkeld samen met voedingsconsulente en auteur Hilde Demurie.

Roomijs met chlorella

Deze roomijs met chlorella is bereid met o.a. volle lokale hoevemelk, ongeraffineerde suiker, geklaarde boter, eigeel,… kortom met SupeR. ingrediënten, waardoor we een volle smaak bekomen dat tevens ook licht verteerbaar is. daarbij hebben we er chlorella aan toegevoegd voor een extra gezondheidsaspect. Chlorella is een eencellige, groene zoetwater-micro-alg met uitzonderlijke voedingswaarden en talloze positieve gezondheidseffecten. Het bevat een rijke dosis aan essentiële aminozuren (eiwitten), Omega-3, vitamines, enzymen, antioxidanten, mineralen, voedingsvezels en chlorofyl, wat zorgt voor o.a. een immuunversterkend effect en perfecte detox-eigenschappen. Uniek is dat chlorella ook Vit. B12 bevat dat enkel te vinden was in dierlijke eiwitten, maar dus ook in deze zoetwater-alg royaal aanwezig is. Dus uitstekend geschikt voor mensen die vegetarisch eten om hun peil van Vit. B12 goed te houden. Chlorella heeft een ontgiftende, reinigende en beschermende werking. Hoe meer groen(e algen) we eten, hoe langer we ons ‘zo gezond als een visje voelen’ J.

Dit roomijs met chlorella is ontwikkeld samen met voedingsconsulente en auteur Hilde Demurie.

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt. Meer info over cookies.