Voorjaarscongres FSA: TRENDS in Food & Foodservice
Tijdens het Voorjaarscongres zoekt FSA de kruisbestuiving op tussen de wereld van foodservice en die van de speciaalzaak.
Hebben beiden nog toekomst? Kunnen ze elkaar versterken? En hoe?
- Ondernemerschap in foodservice - Waar zitten de parels?
- Private label versus A merk - Strijd in retail, maar wat in foodservice?
- Kruisbestuiving tussen foodservice en de speciaalzaak - Hoe krijg je synergie?
- Plantaardig 2.0 - Gaat de transitie door in foodservice?
- ...
Experts, ondernemers, toeleveranciers en specialisten komen op het podium om u te inspireren. Gastsprekers zijn o.a.
- Geert Ally (Meat & More / Buurtslagers)
- Piet Sanders (What's Cooking?)
- Koen Beeckman (Franky Fresh Food)
- Filip Fontaine (VLAM)
- Jean Vandemoortele (JeanBon)
- David De Wit (FrieslandCampina)
- ....
Het voorjaarscongres is net als het Nationaal Foodservice Congres van FSA bijzonder populair. De plaatsen zijn bijzonder gegeerd. Zorg dat u op tijd uw plaats reserveert.
Datum en plaats
dinsdag 19 maart '24 van 8.30 tot 13.30u
zaal XXL (Kortrijk Xpo Meeting Center)
opgelet: max. 500 deelnemers
Tickets
- leden: tickets voor bedrijven die lid zijn van het kennisnetwerk van FSA zijn inbegrepen in het lidmaatschap
- niet-leden: 795 euro per persoon (ex BTW en kosten)