15-16-17
MAART 2026

ZONDAG 17 MAART  MAANDAG 18 MAART  DINSDAG 19 MAART

MAANDAG 18 MAART

11.30-12.00: 
Actuele visie op de landbouw- en voedingssector [NL]

Willem ter Heerdt, Head of Food & Agri, ING Belgium

14.30-15.00:
Retail Trends [NL-FR]

Een overzicht van de voornaamste trends voor de komende maanden

  • Marjan Decoster, Filière Manager Cheese & Charcuterie & Dairy, Delhaize Group
  • Interview door Vincent Panneels, Retail Influencer, 20/CENT Retail & GreenBridge

13.30-14.15:
The power of digital & social media [NL]

Panelgesprek met Gault&Millau Culinary Innovators winners – Digital & Social Media award :

  • Sam D’Huyvetter - Bar Bask ; award winner 2023
  • Ben Boury – Boury Restaurant ; award winner 2022
  • Moderator: Dries Tack, Business Development Director Gault&Millau

15.15-16.00:
Products of tomorrow [NL]

Panelgesprek met Gault&Millau Culinary Innovators winners – Product award food :

  • Philippe Horemans – NorthSeaChefs ; award winner 2023
  • Koji Enterprises Garums ; award winner 2023
  • Moderator: Dries Tack, Business Development Director Gault&Millau

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt. Meer info over cookies.