ZONDAG 17 MAART MAANDAG 18 MAART DINSDAG 19 MAART
11.45-12.15:
Innovatieve concepten, voor u gespot in Qatar [NL-EN]
Ilse Duponcheel, Dolce World
13.00-13.45:
Duurzaamheid en Innovatie in Catering [NL]
Panelgesprek met Gault&Millau Catering Awards 2023 winnaars:
- Rob Van Rompuy, Diensthoofd Voedingsdienst - Sint-Andriesziekenhuis Tielt
- Pieter De Smet, Manager Catering (F&B) - AZ Zeno Campus Knokke-Heist
- Lorenz Lievens, Head of Marketing - J&M Catering
- Moderator: Willem Asaert, Project Manager Catering Gault&Millau
14.00-14.30:
Innovatie & foodtrends in retail & foodservice [NL]
Maxime Willems, Founder & CEO @Foodlab & Incubator Proef! - I.s.m. Foodservice Alliance
14.45-15.30:
Gastvrijheid en Innovatie in Catering [NL]
Panelgesprek met Gault&Millau Catering Awards 2023 winnaars:
- Chantal Torbeyns, Coördinator Catering - PXL-Catering Hasselt
- Manuella Hoste, Sales & Marketing Director – Aramark
- Christ Schepens, Senior Feestarchitect - De Feestarchitect
- Lorenz Lievens, Head of Marketing - J&M Catering
- Moderator: Willem Asaert, Project Manager Catering Gault&Millau
15.45-16.15:
Proeven van de eeuwigheid [NL]
De Foodarcheoloog maakt verbindingen tussen verleden, heden en toekomst. Zo is dit verhaal niet alleen een terugblik, maar ook een bron van inspiratie voor de uitdagingen van vandaag en de mogelijkheden van morgen. I.s.m. Foodservice Alliance
Jeroen Van Vaerenbergh, De Foodarcheoloog