15-16-17
MAART 2026

ZONDAG 17 MAART  MAANDAG 18 MAART  DINSDAG 19 MAART

DINSDAG 19 MAART

11.45-12.15:
Innovatieve concepten, voor u gespot in Qatar
[NL-EN]

Ilse Duponcheel, Dolce World 

13.00-13.45:
Duurzaamheid en Innovatie in Catering
[NL]

Panelgesprek met Gault&Millau Catering Awards 2023 winnaars:

  • Rob Van Rompuy, Diensthoofd Voedingsdienst - Sint-Andriesziekenhuis Tielt
  • Pieter De Smet, Manager Catering (F&B) - AZ Zeno Campus Knokke-Heist
  • Lorenz Lievens, Head of Marketing - J&M Catering
  • Moderator: Willem Asaert, Project Manager Catering Gault&Millau

14.00-14.30:
Innovatie & foodtrends in retail & foodservice [NL]

Maxime Willems, Founder & CEO @Foodlab & Incubator Proef! - I.s.m. Foodservice Alliance

 

14.45-15.30:
Gastvrijheid en Innovatie in Catering
[NL]

Panelgesprek met Gault&Millau Catering Awards 2023 winnaars:

  • Chantal Torbeyns, Coördinator Catering - PXL-Catering Hasselt
  • Manuella Hoste, Sales & Marketing Director – Aramark
  • Christ Schepens, Senior Feestarchitect - De Feestarchitect
  • Lorenz Lievens, Head of Marketing - J&M Catering
  • Moderator: Willem Asaert, Project Manager Catering Gault&Millau

15.45-16.15:
Proeven van de eeuwigheid
[NL]

De Foodarcheoloog maakt verbindingen tussen verleden, heden en toekomst. Zo is dit verhaal niet alleen een terugblik, maar ook een bron van inspiratie voor de uitdagingen van vandaag en de mogelijkheden van morgen. I.s.m. Foodservice Alliance

Jeroen Van Vaerenbergh, De Foodarcheoloog

 

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt. Meer info over cookies.