Er is wereldwijd een overbevissing op tonijn, maar wat Balfego bluefin tonijn duurzaam maakt is de specifieke vangst en kweekmethode.
Balfego is het enige bedrijf ter wereld dat op aanvraag tonijn opvist op zijn ultime vet-punt én met een uniek tracking systeem. Ze gebruiken een speciale extractie methode die zorgt voor stress vrije tonijn van uitzonderlijke kwaliteit voor ’s werelds beste keukens.
De tonijn wordt volledig opgebruikt, van staart tot kaak. Zelfs de ogen en het hart die in Aziatische keukens al 100’ en jaren gebruikt worden en bij ons als nieuw ingrediënt beschouwd wordt.
De pure, optimale smaak is te danken aan het optimale vetgehalte en de traceerbaarheid die uniek is in de wereld.
Buloo is je ‘unguilty sparkling pleasure’ als je niet drinkt. Een elegant parelend aperitief met de allures van champagne, maar dan zonder alcohol en arm aan calorieën.
Een verrassend verfrissende combinatie van kombucha, rooibos, citroen, kers en kruiden. Uniek van smaak en bereid volgens een ambachtelijk productieproces: 100% natuurlijk.